Γιώργος Πιλίδης – Όλγα Καρπουζίδου: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους – Ο χορός του νεόνυμφου ζευγαριού

Όπως σου αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, ο Γιώργος Πιλίδης και η πανέμορφη σύντροφός του Όλγα Καρπουζίδου παντρεύτηκαν χθες Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του μετά από 7 χρόνια σχέσης.

Το μυστήριο έγινε σε εκκλησία στις Αχαρνές και το ζευγάρι είχε στο πλευρό τους λίγους και καλούς του φίλους. Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης είχε ως επιθυμία να κρατήσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τα social media.

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα πρώτα βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού.

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ήταν καλεσμένη στον γάμο μαζί με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα ήταν εκείνη που μοιράστηκε το βίντεο με τον πρώτο ρομαντικό χορό του νεόνυμφου ζευγαριού στην γαμήλια δεξίωση.

 

 

Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να στρέφει τα φώτα πάνω του λόγω της προσωπικής του ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά για τη σύντροφό του και γενικότερα την προσωπική του ζωή είναι μέσα από δικές του δηλώσεις ή εξομολογήσεις.

Η Όλγα Καρπουζίδου είναι 21 ετών, εργάζεται ως αισθητικός και συμπαραστέκεται σε όλα στον Γιώργο Πιλίδη. Αγαπάει τα ταξίδια, ενώ εχει περίπου 4.000 ακολούθους στο Instagram.

Οι δυο τους σήμερα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ανυπομονούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί!

Read More

And More