Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεσπά για τις άδειες εγκυμοσύνης, μετά την είδηση ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας καθώς η σύντροφος του είναι έγκυος. 

Μετά το δημόσιο ξέσπασμα του μέσα από τα social media για την άδεια εγκυμοσύνης που δικαιούνται οι γυναίκες, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες μητέρες σε ό,τι αφορά την άδεια εγκυμοσύνης στο δημόσιο, στο ιδιωτικό και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Και εσείς ως δημοσιογράφοι θα πρέπει να το ερευνήσετε.

Κάντε μια έρευνα σε ό,τι αφορά στο καθεστώς στις άδειες εγκυμοσύνης. Είναι ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στις γυναίκες στην ελληνική κοινωνία. Είναι πραγματικά άδικο και στρεβλό, θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμη. Ως εδώ, υπάρχει πολύς κόσμος που έχει επηρεαστεί. Όλες οι μητέρες βασικά…» ξέσπασε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Read More

And More