Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας, γεννάμε σε λιγότερο από έναν μήνα»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. 

Ο ηθοποιός που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, δήλωσε πως νιώθει έτοιμος γι΄ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή του αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το παιδί του πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε λιγότερο από έναν μήνα.

«Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας. Νιώθω ώριμος λίγο. Κάπως έχω αποφασίσει τα πράγματα. Ξέρω τι θέλω, νιώθω μια σιγουριά. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα γιατί μάλλον πρέπει να έρθει η ώρα σου είτε το θέλεις νωρίτερα είτε όχι. Πιο νέος είχε περάσει από το μυαλό μου να γίνω πατέρας αλλά δεν ήμουν έτοιμος προφανώς. 

Προσπαθώ να μη σκέφτομαι πως θα είμαι σαν μπαμπάς για να μην αγχωθώ αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια της συζύγου μου θα τον βρούμε τον δρόμο. Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπός μου, ο σύντροφός μου….» είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προστατεύεται μια νέα μητέρα στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας πως υπάρχουν αρκετά κενά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε πως η γέννηση του παιδιού του αναμένεται σε λιγότερο από μήνα.

Read More

And More