Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η φωτογραφία με την Αγγελική Δημητρακοπούλου 20 χρόνια μετά το “Λόγω Τιμής”

Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας η αγαπημένη σειρά “Λόγω Τιμής”. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Άλκις Κούρκουλος, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Βίκυ Βολιώτη, η Αγγελική Δημητρακοπούλου και ο Δημήτρης Αλεξανδρής θα ενωθούν και πάλι τηλεοπτικά σαν παρέα και πρόκειται να καθηλώσουν το κοινό μέσα από την συχνότητα του “Σκάι”.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς έχουν ήδη γραφτεί και πάλι από την Μιρέλλα Παπαοικονόμου και οι ηθοποιοί είναι πολύ εντυπωσιασμένοι, αφού εκτός από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. Είναι πολλές οι φορές μάλιστα, που ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει μαζί σε κοινές τους εξόδους.

Χθες, η Αγγελική Δημητρακοπούλου έκανε τα εγκαίνια του καταστήματος της στο Χαλάνδρι – αφού εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με τον σχεδιασμό ρούχων- έχοντας δίπλα της συναδέλφους της και καλούς της φίλους. Ένας από αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν και ο Γιώργος Πυρπασσόπουλος, ο οποίος κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν και μία από την χθεσινή τους συνάντηση στο ατελιέ της Αγγελικής.

Read More

And More