Γιώργος Σαμπάνης: Απόλαυσε την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή στην Εβδομάδα Μόδας – Φωτογραφίες TLIFE

Στο Ωδείο Αθηνών βρέθηκε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου ο Γιώργος Σαμπάνης στην Εβδομάδα Μόδας 2022 η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής απόλαυσε στην πασαρέλα την αγαπημένη του Ιωάννα Σαρρή η οποία περπάτησε με δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels τις οποίες μάλιστα παρουσίασαν αρκετά celebrities μοντέλα.

Ιωάννα Σαρρή

Και αυτή τη φορά ο Γιώργος Σαμπάνης θέλησε να κάνει μια «αθόρυβη» δημόσια εμφάνιση, καθώς δεν συνηθίζει να μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά του και τα όσα όμορφα βιώνει δίπλα στην Ιωάννα Σαρρή.

Πρόσφατα γνωστός τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την σύντροφό του να περιμένει το πρώτο τους παιδί: «Όχι, δεν περιμένω παιδάκι αλλά θα ήταν ωραίο. Πώς το έβγαλαν αυτό το δημοσίευμα βλέποντας την Ιωάννα; Είναι κάτι πολύ σοβαρό που δεν θα έπρεπε να παίζουν οι δημοσιογράφοι με αυτό χωρίς κανένα δείγμα» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Athens Xclusive Designers Week – Οι εμφανίσεις των celebrities

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Εύη Αδάμ και η Βικτώρια Καρύδα συμμετείχαν στην παρουσίαση του οίκου Kathy Heyndels με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE να βρίσκεται εκεί.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Βικτώρια Καρύδα

Γιάννης Τόγκος: Ο ιδιοκτήτης του οίκου Kathy Heyndels δίπλα στα μοντέλα μετά το τέλος της πασαρέλας

Ανάμεσα στους θεατές και η Κόνι Μεταξά η οποία έκανε μια απαστράφτουσα εμφάνιση για το στο Athens Xclusive Designers Week. 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Read More

And More