Γιώργος Σαμπάνης: Με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή στο πλευρό του, στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του – Φωτογραφίες

Το βράδυ της Τρίτης 16/1 πραγματοποιήθηκε η απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου που κυκλοφόρησε ο Γιώργος Σαμπάνης, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται τη φετινή σεζόν.

Παρουσία των καλών του φίλων, στενών συνεργατών αλλά και εκπροσώπων των media, ο Γιώργος Σαμπάνης παρέλαβε τον πολυπλατινένιο δίσκο του, μιας και τα τραγούδια του αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως από το κοινό, και στη συνέχεια διασκέδασε όσους βρίσκονταν εκεί με τις ερμηνείες του.

Φυσικά από το πλευρό του αγαπημένη τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του και γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή. Το ζευγάρι, που είναι full in love, πόζαρε αγκαλιά στο καμαρίνι του καλλιτέχνη, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ξεχωριστή βραδιά.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM είναι ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του «Άσε με να σε προσέχω», έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς πλέον συγκατοικούν στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More