Γιώργος Σαμπάνης: Νέα κοινή δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή – Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Σαμπάνης εδώ και λίγους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του χρόνου και ενώ στην αρχή προτιμούσε να κρατά χαμηλούς τόνους πλέον όπως όλα δείχνουν δεν έχουν κανένα θέμα να βγουν και δημόσια μαζί.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο πληθαίνουν και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του καλλιτέχνη με την πανέμορφη σύντροφό του, με τον Γιώργο Σαμπάνη να δείχνει πιο σίγουρος από ποτέ για τα αισθήματά του.

«Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους. Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι το απόγευμα της Κυριακής 23/10 πραγματοποίησε μια νέα δημόσια κοινή εμφάνιση και βρέθηκαν μαζί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου απόλαυσαν μία βόλτα ανάμεσα στα παλιά βινύλια.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές και οι δυο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά, τη στιγμή που διάλεγαν τους αγαπημένους τους δίσκους.

Δες επίσης: Ο Γιώργος Σαμπάνης μιλάει στο TLIFE! Για τη μουσική του, για την καριέρα του, για τη ζωή του, για την Ιωάννα του!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More