Γιώργος Σουξές: «Ο γιος μου έμαθε για τον γάμο μου από έναν φίλο του»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία με τη σύντροφό του, για τον γιο του αλλά και για το γεγονός πως έμαθε για το γάμο του από… έναν φίλο του.

«Δεν προσέγγισα εγώ τη σύντροφό μου, γιατί πρόλαβε εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση. Είναι Γερμανίδα στην καταγωγή και μπορεί να πιστέψεις σε εισαγωγικά ότι είναι σκληρή, εγώ όμως διέγνωσα πολύ γρήγορα ότι είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος, είναι ανεξάρτητη και αυτό με ταλαιπωρεί λίγο γιατί εμείς εδώ ως Έλληνες έχουμε μάθει οι άνδρες να οδηγούν λίγο τα πράγματα», είπε ο Γιώργος Σουξές για τη γνωριμία με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Για τις προετοιμασίες του γάμου του, ο Γιώργος Σουξές δήλωσε: «Εκείνη θέλει να είναι σε πολύ κλειστό κύκλο. Εκείνη θα αποφασίσει αν θα είναι σε εκκλησία ή σε δημαρχείο οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα».

Ενώ για τον τρόπο που έμαθε ο γιο τους για τον γάμου του αποκάλυψε: «Ένας φίλος του γιου μου τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε “ο μπαμπάς σου παντρεύεται” με εκείνον να απαντάει δεν ξέρω. Μετά βγήκαμε ένα Σάββατο να φάμε και με ρώτησε. Τον βλέπω θετικό».

Read More

And More