Γιώργος Θεοφάνους – Αθηνά Παντελίδου: Η αποκάλυψη που έφερε στο προσκήνιο μια άγνωστη κόντρα! Πώς λύθηκε η παρεξήγηση

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Ήταν ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν το τζιπ του ταλαντούχου καλλιτέχνη, εξετράπη της πορείας του, στην περιοχή του παλαιού αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με συνέπεια να κοπεί απότομα το νήμα της ζωής του τραγουδιστή. Ο πόνος για την οικογένειά του αβάσταχτος όσα χρόνια κι αν περάσουν με τον Παντελή Παντελίδη να μένει αξέχαστος στους φίλους και τους θαυμαστές του μέσα από τα τραγούδια του.

Πρόσφατα, μια αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έφερε στο προσκήνιο μια κόντρα που μέχρι πρότινος οι περισσότεροι δεν γνώριζαν. Συγκεκριμένα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, αποκάλυψε ένα άγνωστο συμβάν με τον Παντελή Παντελίδη.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος». Στη συνέχεια της κουβέντας αναφερόμενος στον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη αποκάλυψε: «Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε».

Δες τις δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη ΕΔΩ

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους προκάλεσαν αίσθηση με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη να αντιδρά έντονα στέλνοντας εξώδικο στο μουσικοσυνθέτη. Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη μιλώντας στην «Espresso» διευκρίνισε τι ζητάει μέσα από το εξώδικο που έστειλε η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου.

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα! Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα».

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά, ο Γιώργος Θεοφάνους, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προχώρησε σε μια δημόσια απολογία για τις δηλώσεις του ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Δες την ανάρτηση του μουσικοσυνθέτη ΕΔΩ

Η αντίδραση της Αθηνάς Παντελίδου ήταν άμεση στέλνοντας ένα μήνυμα με νόημα μαζί με στίχους από το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες». Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία του γιου της γράφοντας: «Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε, όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;»

Λίγες ημέρες αργότερα φαίνεται πως η παρεξήγηση λύθηκε καθώς η Αθηνά Παντελίδου σε δηλώσεις της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι», ανέφερε πως δέχεται την συγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους γνωστοποιώντας πως δεν θα κινηθεί νομικά.

Δες όσα δήλωσε η Αθηνά Παντελίδου ΕΔΩ

Παράλληλα ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Mega επισήμανε: «Από τον αυθορμητισμό μου λέω πράγματα με λάθος τρόπο. Μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ ο αυθορμητισμός μου. Πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό, πρέπει να μαζέψω λίγο τη γλώσσα μου. Λυπάμαι που ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή. Πραγματικά λυπάμαι».

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

Read More

And More