Γιώργος Θεοφάνους: «Για κάποιο λόγο αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή»

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και τον Χρήστο Λυσσέα, με αφορμή την έναρξη των συναυλιών του στο θέατρο Βεργίνα. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τον ρόλο του κριτή σε μουσικό σόου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Απέφυγα να τοποθετηθώ για το Φεγγάρι μου γιατί δε θέλω να το συζητήσω. Και σε ένα σαλόνι να με βάλεις, θα αρχίσω να κάνω κριτική. Δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου σε κάτι μουσικό. Ελπίζω ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που τα λέω. Είμαι πιο χαμηλών τόνων και προσέχω λίγο τις λέξεις γιατί η τηλεόραση είναι παμφάγο ον. Στην αρχή μου έλεγαν ότι είσαι σπουδαίος και λες ατάκες. Στα πρώτα χρόνια το διαχειρίστηκα λάθος.

Βλέποντας τα πιτσιρίκια μου βίντεο στο YouTube από τότε, λέω «καλά τι είπες στον άνθρωπο; Γιατί το είπες με αυτόν τον τρόπο; Μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα με άλλον τρόπο» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να είναι ξανά κριτής σε κάποιο τηλεοπτικό μουσικό show.

«Γράφτηκαν παραπάνω από πέντε τραγούδια για την Δέσποινα Βανδή. Απλά σε εκείνο το single με τα πέντε τραγούδια. Το άκουσα το καινούριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, αλλά με βάζετε να κάνω κριτική τώρα σε τραγούδι; Δεν είναι σωστό» σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

 

Read More

And More