Γιώργος Θεοφάνους για την επανένωση των ONE: «Δε μπορώ να βλέπω 40αρηδες plus να το παίζουν πιτσιρίκια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και από τη συζήτησή τους δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στους ΟΝΕ. Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ότι δεν του άρεσε η επανένωσή τους ενώ “έδωσε” τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου ως τον μοναδικό υπαίτιο για την διάλυσή τους.

Πως είδες την επανένωση των One; Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μιλώντας στο ΟΚ! είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν ήσουν και τόσο ένθερμος υποστηρικτής αυτής της ιδέας.

Δεν ήμουν. Οι One ήταν ένα συγκρότημα πέντε αγοριών, 20-25 ετών, περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων, γιατί δε μπορούσαν όλοι να τραγουδούν επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως συμβαίνει και στο εξωτερικό στα boy bands, άλλος είναι καλός στις συνεντεύξεις, άλλος στον χορό, άλλος στο τραγούδι. Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να επανενωθούν. Παρ’ όλα αυτά δεν μπήκα μπροστά να τους πω μην το κάνετε.

Ούτε με ρώτησαν, ούτε τους απάντησα. Είδα ότι έβγαλαν κάποια τραγούδια, ότι εργάζονται. Ο καθένας κάνει ότι λέει ο δρόμος του. Δε μπορώ όμως να βλέπω πέντε 40αρηδες plus να κάνουν τα πιτσιρίκια. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν όταν δημιούργησα το συγκρότημα. Και για την ιστορία, δεν διέλυσα εγώ τους One. 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποφάσισε να φύγει, και μάλιστα στην καλύτερη στιγμή της πορείας τους, γιατί μετά τη Eurovision είχαν ηχογραφήσει ένα άλμπουμ στα ισπανικά που προοριζόταν για το εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος, αποφάσισε τότε σόλο καριέρα, να γίνει λαϊκός τραγουδιστής και να δουλέψει μόνος του. Δικαίωμά του ήταν αυτό αλλά έκοψε την καριέρα των άλλων.

Read More

And More