Βίλυ Θεοφάνους: Chic εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους στο Μέγαρο Μουσικής! [pics]

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η σύζυγός του Βίλυ μπορεί να μετράνε 11 χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένουν full in love. Το ζευγάρι έχει επισφραγίσει τον έρωτά του με τα τρία παιδιά του, Κύρα, Εμμανουήλ και Ευγενία, τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Μπορεί ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας πάντα βρίσκει χρόνο για την όμορφη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Ο Γιώργος έχει ακόμα ένα γιο, τον 22χρονο Άγγελο από τον γάμο του με την γνωστή τραγουδίστρια, Ευρυδίκη.

Παλιότερα, ο μουσικοσυνθέτης είχε αποκαλύψει στο TLIFE: “Είμαι εργασιομανής και μου αρέσει πραγματικά να ασχολούμαι με διαφορετικά πράγματα. Φέτος που δεν συμμετέχω στην τηλεόραση μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω άλλα πράγματα που ίσως δεν είχα τον χρόνο να κάνω”. Το ζευγάρι αποφεύγει τις συχνές, δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση.

Ο Γιώργος παρουσίασε ένα σύγχρονο ορατόριο με τίτλο “Παναγία – Η ημέρα του Φωτός” στο Μέγαρο Μουσικής και η σύζυγός του δεν θα γινόταν να λείπει από το πλευρό του. Η μουσική είναι γραμμένη από τον μουσικοσυνθέτη, πάνω σε ποιήματα αφιερωμένα στην Παναγία, κυρίως από Πατέρες που έζησαν στο Άγιο Όρος.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι το οποίο πόζαρε χαμογελαστό στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Βίλυ Θεοφάνους μαζί με την Κική Τσόλκα

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More