Γιώργος Τράγκας: Η κατάθεση του Γιάννη Τράγκα «καίει» την Μαρία Καρρά – Πούλησε το σπίτι στο Λας Βέγκας;

Φαίνεται πως η υπόθεση κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα, ενάμιση χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια της τεράστιας περιουσίας του, εξελίσσεται σε παζλ για δύσκολους λύτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ο γιος του εκδότη και δημοσιογράφου, Γιάννης Τράγκας κατέθεσε στο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών ως μηνυτής μάρτυρας κατηγορίας. Η κατάθεσή του φέρεται να «καίει» την Μαρία Καρρά για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, αφού εκτός των όσων κατέθεσε παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές και έναν ογκώδη φάκελο με στοιχεία για όσα επικαλέστηκε. 

Σε αυτά περιλαμβάνονται η λίστα των εξόδων με τα οποία έχει επιβαρύνει την κληρονομιά η χήρα του εκλιπόντος, αλλά και έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πούλησε ακίνητα στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο η ίδια αρνιόταν κατηγορηματικά.

Μετά από ενδελεχείς έρευνες με τη συνδρομή μεγάλου δικηγορικού γραφείου στην Αμερική, ο Γιάννης Τράγκας, σύμφωνα με την κατάθεσή του δικαίωσε απόλυτα τα όσα υποπτευόταν, αφού μέχρι τώρα η Μαρία Καρρά φέρεται να έχει πουλήσει δυο τουλάχιστον ακίνητα, την κατοικία στην Ουάσιγκτον και το διαμέρισμα στο Λας Βέγκας.

Η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παρουσίασε το έγγραφο πώλησης της κατοικίας στο Λας Βέγκας, που φέρει την υπογραφή της Μαρίας Καρρά, το οποίο άλλαξε χέρια με τίμημα 804.000 δολάρια. Πρόκειται για ένα διαμπερές οίκημα με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που διαθέτει φοβερή θέα στην πόλη του τζόγου και χαρακτηρίζεται ιδανικό για ένα ζευγάρι.

Read More

And More