Γιώργος Τράγκας: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο TLIFE για τον θάνατό του – «Είχαμε ζήσει πολύ δυνατές στιγμές μαζί»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Γιώργου Tράγκα. Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης έπειτα από μια πολυήμερη και σκληρή μάχη με τον κορονοϊό. Ένας από τους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά και στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί μαζί του για οκτώ χρόνια είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος μας δήλωσε: «Για μένα, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένα πρόσωπο άμεσα συνδεδεμένο με τα πρώτα χρόνια στη δουλειά. Ήταν σαν πατρικό πρότυπο. Ήταν φίλος με τον πατέρα μου, μαζί ξεκίνησαν. Έχω να θυμάμαι πολλές και ωραίες δημιουργικές στιγμές. Δουλέψαμε μαζί σε περιοδικά, ραδιόφωνα, εφημερίδες. Ατελείωτες ώρες.

Ήμουν φίλος και με τον γιο του. Όλα είναι όλα πολύ συγκεχυμένα για μένα. Μου είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συνέβη. Το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Αλλά ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο για εμένα. Συνεργαστήκαμε από το 1997 μέχρι το 2005 σχεδόν. Στην πορεία η επικοινωνία μας έγινε πιο αραιή. Ο πατέρας μου είχε επικοινωνία μαζί του. Είχαμε ζήσει πολύ δυνατές στιγμές μαζί»

Ο γνωστός δημοσιογράφος λίγη ώρα πριν είχε προχωρήσει σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram όπου έγραψε:

«3 Νοεμβρίου 1997. Η πρώτη καταγεγγραμένη μου εργασία και επαφή με τα ΜΜΕ. Στην “ΒΡΑΔΥΝΗ” που με πήγε ο πατέρας μου, με τον Γιώργο Τράγκα. Δύσκολο να ξεχάσω πως από μια δική μου απροσεξία, παρολίγο να μην εκδοθεί το πρώτο φύλλο της εφημερίδας! Ακόμα θυμάμαι την αντίδρασή του, την ώρα που έπρεπε να φύγει το φύλλο από τους γραφίστες για εκτύπωση. Δεν είναι μόνο ότι εκεί έμαθα τη δουλειά, ότι δούλεψα σε όποιο μέσο αποφάσιζε να βγάλει (“DERBY”, “Score”,”Η ΧΩΡΑ” “Traffic”, COOL FM, “PROFIT FM”, “ΧΡΩΜΑ FM”, “CRASH”), αλλά και εκεί μέσα στη Λ. Ιωνίας 166, έκανα φίλους σημαντικούς, που περάσαμε ΑΞΕΧΑΣΤΑ.

Μπορεί να μη δουλεύανε τα τηλέφωνα, να έπεφτε το ίντερνετ, να κρυώναμε, να ψάχναμε το…λογιστήριο, να ήταν νερωμένος ο καφές, να να να, αλλά τώρα που τα σκέφτομαι ήταν 7 χρόνια που δεν θα τα άλλαζα με τίποτα.

Η φωνή του Γιώργου Τράγκα, λόγω και της σχέσης που είχε με τον πατέρα μου, θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Πότε με ένταση, πότε με ειρωνεία, πότε με γέλιο, πότε με οργή. Αυτός ήταν! Μαρία μου, Γιάννη μου αγαπημένε, πόσο λυπάμαι

ΥΓ: Τα “θυμάσαι” είναι αμέτρητα. Εκεί όμως, ζήσαμε μεταξύ άλλων και τους δίδυμους πύργους, τη Μαλβίνα, το milennium, κουμπαριές, χωρισμούς. Όλη η ζωή μας εκεί. Να σαι καλά “Θείε” για όλα. Στο τέλος, μένουν μόνο τα καλά»

Read More

And More