Γιώργος Τσαλίκης: «Αδειάζει» δημόσια τον Γρηγόρη Γκουντάρα – «Δεν απάντησε στο τηλέφωνο, θα τους χάλαγα τη σκαλέτα»

 Μετά τα όσα δήλωσε στο The 2Night Show για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, καθώς και το σημερινό ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Τσαλίκης «ξαναχτυπά», δηλώνοντας πως βάζει τέλος σε αυτή την ιστορία.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε με ένα story στο Instagram ότι τηλεφώνησε το πρωί της Πέμπτης 3/11 στον Γρηγόρη Γκουντάρα προκειμένου να λυθεί το μεταξύ τους ζήτημα, ωστόσο εκείνος δεν απάντησε.

«Εγώ αυτό που είπα εχθές, το έκανα πράξη και πρωί πρωί πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη με σκοπό να συναντηθούμε να λήξει το θέμα… Δεν απάντησε προφανώς γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα της εκπομπής.

Επίσης να πω στην έξαλλη Κατερίνα ότι με καλέσανε επανειλημμένα να πάω στην εκπομπή της πριν 2-3 εβδομάδες! (έχω τα μηνύματα).

Η Χρίσλα ξέρει και ξέρω καλύτερα τι είναι γελοιότητες ή όχι, ο Γιαννάκης ο Πουλόπουλος πρέπει να γνωρίζει ότι όταν είσαι σε δικαστική διαμάχη απαγορεύεται να μιλάς για το κανάλι και ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά συγκινήθηκε στον αέρα… Εκτός αέρα άφαντος… Δεν ασχολούμαι με το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε… The end. Με σεβασμό, Γιώργος!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το post του Γιώργου Τσαλίκη:

Δες όλα όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Read More

And More