Γιώργος Τσαλίκης: Έχει τρελάνει την ομογένεια σε Αμερική και Καναδά! Βίντεο

Η τελευταία βδομάδα του Γιώργου Τσαλίκη σε Αμερική & Καναδά ξεκίνησε σε μια sold out περιοδεία από την αρχή μέχρι το τέλος της!

Βοστώνη, Σικάγο, Τορόντο, Σάρλοτ, Μόντρεαλ, Φλοριντα, Καλγκαρι,Λας Βέγκας, Νέα Υόρκη, Βαλτιμορη όλοι οι σταθμοί της περιοδείας του Γιώργου Τσαλίκη. Τι συμβαίνει εκεί; Τεράστιοι χώροι ασφυκτικά γεμάτοι, πολύ αγάπη από τους ομογενείς όλων των ηλικιών και φυσικά απίστευτο κέφι και θετική ενέργεια που την χαρίζει απλώχερα σε όλους .
Παράλληλα το ” Χαιδεμένο” παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ φτάνει τα 1.500.000 views σε 40 μέρες.. Με το ”Χαιδεμένο” να κάνει το χαμό του, το ”Μέχρι το ξημέρωμα” το επόμενο single απο το ολοκληρωμένο cd που έρχεται, είναι έτοιμο σε λίγες μέρες να ακουστεί και αυτό δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα!
Ο Γιώργος γυρίζει την ερχόμενη βδομάδα μετά τον “Τσαλικοχαμό” που κάνει σε Αμερική και Καναδά, αδειάζει τις βαλίτσες και τις ξαναγεμίζει αφού ξεκινάει η μεγάλη του καλοκαιρινή περιοδεία ” Μέχρι το Ξημέρωμα” σε Ελλάδα και Κύπρο!

Πάρε μια γεύση…

Read More

And More