Γιώργος Τσαλίκης: “Έχω βάλει μια ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ”

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ένας από τους καλεσμένους της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο πάρτι για τα 26α γενέθλιά της. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, η οποία έληξε πριν καν αρχίσει.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσαλίκη, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι εκείνος επρόκειτο να είναι ο παρουσιαστής του δεύτερου κύκλου του Big Brother και, μάλιστα, είχε υπογράψει συμβόλαιο από τον Απρίλιο.

Ωστόσο, η κίνηση του τραγουδιστή να αποκαλύψει στους δημοσιογράφους αυτή τη συνεργασία πριν ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι, φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για να ναυαγήσει η συμφωνία τους. Το θέμα έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, λοιπόν, δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες και αρκέστηκε να δηλώσει στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open: “Έχω βάλει μία ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Θα είμαι παρών φυσικά και στο τέλος θα δικαιωθώ πανηγυρικά και θα το μάθετε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More