Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση του τραγουδιστή – «Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες…»

Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση του τραγουδιστή – «Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες…» | tlife.gr

Μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάθε χρόνο επισκέπτεται την ογκολογική μονάδα παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και μοιράζει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος πήρε την πρωτοβουλία να το κάνει μαζί με μία φίλη του, της οποίας ο γιος έπασχε στο παρελθόν από την ασθένεια, θέλοντας με αυτή τους την κίνηση να δώσουν χαρά και κουράγιο στα υπόλοιπα παιδιά.

Ο ίδιος, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram φωτογραφίες από την φετινή του επίσκεψη, που τον γέμισε χαρά, ενώ θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα.

«Κάθε χρόνο με τη καλή μου φίλη Όλγα Μπαζάχα το γιο της το Νίκο που πέρασε από αυτό το μονοπάτι του καρκίνου και σώθηκε (είναι ένας υγιέστατος κούκλος τώρα 18 χρονών) την οικογένεια της και φυσικά με τη «συμμαχία»της Όλγας της πιο γλυκιάς και καταπληκτικής νοσηλεύτριας , μαθαίνουμε τις επιθυμίες των παιδιών και η υπέροχη Όλγα Μπαζάχα το οργανώνει τέλεια και πάμε , συναντάμε τα παιδιά προσωπικά κάθε ένα στο δωμάτιο του , και του δίνουμε το δώρο που έχει ζητήσει από τον δικό του «Άι Βασίλη». Γιατί σε αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους , το βασικό όνειρο (που στην Ελπίδα γίνεται πραγματικότητα) είναι τις επόμενες γιορτές να είναι υγιείς στα σπίτια τους…Εμείς όμως προσπαθούμε όσο υπάρχει η διαδρομή για την υλοποίηση του ονείρου να είμαστε δίπλα τους! Όλοι μπορούμε να είμαστε με κάποιο τρόπο δίπλα τους… Χρόνια πολλά! Όλγα μου είσαι μοναδική! Νίκο μου, είσαι το πιο ωραίο παράδειγμα Ελπίδας και Αγάπης! Παιδιά και γονείς της Ελπίδας σας αγαπάμε και είμαστε όλοι δίπλα σας …Φίλοι που με ακολουθείτε, πιστέψτε με η χαρά της προσφοράς και της αγάπης ξεπερνάει οποιαδήποτε στενάχωρη σκέψη…Είμαστε όλοι ίσοι στην πιθανότητα να δοκιμαστούμε σε αυτή τη ζωή…Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι… Κι εκείνοι που είναι μέσα στο χορό και εκείνοι που είναι απ έξω από το χορό… Γιατί οι θέσεις αλλάζουν … Και ποτέ δε ξέρουμε αν και πότε θα έρθει η στιγμή που θα χορέψουμε κι εμείς και θα έχουμε ανάγκη…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω:

READ more