Γιώργος Τσαλίκης: Τα συγκινητικά λόγια και το «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη!

Με λόγια αγάπης μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό σκηνικό για την επόμενη τουλάχιστον τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια του Alpha ανακοίνωσε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, την απόφαση να μείνει εκτός τηλεόρασης και φίλοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, έσπευσαν να την στηρίξουν!

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης που με μια φωτογραφία από τα παλιά και με ένα μήνυμα αγάπης έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ωραία Ελένη και μίλησε για όλα όσα έχει κάνει εκείνη στο παρελθόν για να τον στηρίξει!

«Αυτή η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη είναι από το αρχείο του Χρήστου Μπακάλογλου , μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη!

Η πρώτη μου εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λιτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει, άπειρες εκπομπές, γέλια, απρόοπτα!

Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πάρα πολύ ! Σαν αδερφό της, σα δικό της άνθρωπο, σχεδόν σα κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί, με καλούσε για να γελάσουμε, να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου, για τον αδερφό μου, για τη ζωή μου!

Με την Ελένη Γεαλή να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το πόσο γελάσαμε πάλι!

Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη , είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου… Ελένη , σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!

Να περνάς υπέροχα και όπως εσύ αγαπάς!

Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας!

Γιώργος», έγραψε χαρακτηριστικά!

Read More

And More