Γιώργος Τσαλίκης: Το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία του !

Γιώργος Τσαλίκης: Το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία του ! | tlife.gr

Συγκίνηση ένιωσε βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πέφτει στην αγκαλιά των παιδιών του μετά την ορκωμοσία του ως νέου πρωθυπουργού, ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής που πριν λίγες εβδομάδες εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλός στο Δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στον πρωθυπουργό.

«Εγώ στη σημερινή ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη  στέκομαι σε αυτή τη συγκινητική στιγμή που ο άνθρωπος , ο πατέρας αγκαλιάζει τα παιδιά του που κι αυτά ανταποδίδουν με ζεστασιά, σεβασμό και συγκίνηση… Εύχομαι αυτή την αγκαλιά να κάνει ο καινούργιος πρωθυπουργός σε όλα τα νέα παιδιά της χώρας και να τα δει όπως βλέπει τα παιδιά του…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Εύχομαι 4 δημιουργικά και όμορφα χρόνια για την πολύπαθη χώρα μας και τον πολύπαθο λαό μας … Ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση αυτό πρέπει να ευχόμαστε όλοι! Δεν είναι πολιτική στάση αυτό το ποστ…  είναι ανθρώπινη… Δεν υπάρχουν περιθώρια … Το κατάλαβα πολύ καλά στην επαφή μου με τον κόσμο στο Περιστέρι μας .. Αφού εκεί γίνεται έργο , αφού εκεί είμαστε όλοι ενωμένοι χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς , μπορεί να γίνει παντού! Όσοι έχουμε παιδιά. .. ξέρουμε την αγωνία … Το αύριο μας θέλει ενωμένους ..Όλα να πάνε καλά !! Καλή εβδομάδα».

READ more