Γιώργος Χατζηνάσιος – Γιώργος Θεοφάνους: Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν στο Βεάκειο

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, επιτέλους στο Βεάκειο στον Πειραιά, την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, με τις μεγάλες τους επιτυχίες και όλα όσα έχουν αγαπήσει. Οι προετοιμασίες για τη συναυλία τους που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι καλλιτέχνες που τους συνοδεύουν θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στο κοινό τους.

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.
Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών, η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της, τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών. Τραγουδούν οι Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής. Συμμετέχει η Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
Στη σκηνή του Βεάκειου, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.
Επομένοι σταθμοί αυτού του υπέροχου μουσικού ταξιδιού που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα απο το Baraonda συνεχίζεται…. Μετά το Βεάκειο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους, στο Βόλο 18 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη 19 Ιουλίου, στη Λάρισα 20 Ιουλίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164