Γιώργος Χατζηνάσιος: Βραδινή έξοδος με την γοητευτική σύζυγό του Μαρία![pics]

Ο μεγάλος μας συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος είναι μαζί με την γοητευτική σύζυγό του Μαρία, πάνω από 40 χρόνια και δείχνουν τόσο ερωτευμένοι όσο την πρώτη μέρα! Το ζευγάρι δεν κάνει πολλές κοσμικές εμφανίσεις ωστόσο χθες βρέθηκε στο θέατρο Παπάγου για να δει μια από τις πιο πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, το “Τoc toc”!

Η Μαρία ερωτεύτηκε τον Γιώργο όταν εκείνος ακόμα σπούδαζε στο Παρίσι και ήταν εκείνη που τον ενέπνευσε να γράψει την επιτυχία “τα γαλάζια σου γράμματα” αφού εκείνη του έστελνε σχεδόν μέρα παρά μέρα, επιστολές σε γαλάζιο επιστολόχαρτο… Ο συνθέτης έχει πει σε συνέντευξή του:  Τα «Γαλάζια γράμματα» γράφτηκε γιατί όταν σπούδαζα στο Παρίσι η Μαρία μου έστελνε γαλάζιες επιστολές. Και φάκελο και γράμματα, Αλλά αυτό δεν το ξέρει κάνεις, δεν το έχω πει ποτέ. Τελείως προσωπικό θέμα. Ο Γιώργος Κανελόπουλος μου φέρνει ένα πακέτο με τραγούδια μεταξύ των οποίων ήταν και τα «Γαλάζια γράμματα». Του λέω: «Γιώργο, μίλησες με τη Μαρία;». Μου λέει πως όχι. Κάθομαι και το γράφω εκείνη τη στιγμή. Μια κι έξω».

Το ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του “Τοc toc” Kώστα Σπυρόπουλο

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μετά την θριαμβευτική πορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η θρυλική…ψυχοθεραπευτική κωμωδία Toc Toc του Laurent Baffie σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, ξεκινάει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!!! Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχονται στο θίασο τρείς «καινούριες» γυναίκες: την Ναταλία Δραγούμη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Αποστολία Ζώη!!! Ανανεωμένος και πανέτοιμος ο νέος θίασος του Toc Toc υπόσχεται περισσότερο γέλιο και μεγαλύτερες συγκινήσεις για να πάρει την «ψήφο εμπιστοσύνης» απ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδας!!!

Η επιτυχημένη ψυχοθεραπευτική κωμωδία ανέβηκε πρώτη φορά το 2013 στο θέατρο Ήβη, όπου και παίζεται μέχρι σήμερα!!! Αποδομώντας τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, τα λεγόμενα «τικ», η παράσταση …ψυχαγωγεί…συγκινεί και χαρίζει άφθονο γέλιο…σε ψυχοθεραπευόμενους και ψυχοθεραπευτές…μέσα από τον μόνο δρόμο που μας «έμεινε» τον δρόμο της αγάπης!!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164