Γιώργος Χειμωνέτος στο TLIFE: «Παλεύω να αποδείξω ότι έχω ένα και μοναδικό σπίτι»

Ο Γιώργος Χειμωνέτος από το 2013 ζει έναν απίστευτο Γολγοθά καθώς έχασε το πατρικό σπίτι του στη Ρόδο, σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund. 

Την περασμένη Παρασκευή 8 Απριλίου ο Γιώργος Χειμωνέτος έδωσε τη δική του «μάχη» στο Εφετείο Δωδεκανήσου για να πάρει το σπίτι του πίσω. Ο ίδιος εξήγησε στο TLIFE όλα όσα συνέβησαν και πρόκειται να γίνουν από εδώ και πέρα. Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι περιμένει πώς και πώς την δικαίωσή του, την οποία θεωρεί κάτι παραπάνω από σίγουρη.

«Οι αντίδικοι μεταξύ τους μέχρι την Τετάρτη ανταλλάσσουμε και καταθέτουμε χαρτιά. Οι δικηγόροι μεταξύ τους αντικρούουν τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος. Από την Τετάρτη και μετά ο εφέτης παίρνει τα χαρτιά και εν καιρώ θα βγάλει την απόφαση. Πλέον έχω αποδείξει ότι δεν είμαι ελέφαντας…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος.

«Πιστεύω ότι πρέπει να δικαιωθώ 100%. Στην αρχή έλεγαν ότι μένω στο κομμωτήριο. Τους αποδείξαμε εγγράφως ότι το κομμωτήριο το δώσαμε στον ιδιοκτήτη το 2012. Έχω αποδείξει ότι δεν έχω άλλη κύρια κατοικία. Περιμένουμε τον εφέτη να βγάλει απόφαση. Δεν καταλαβαίνω πως και τι, το θεωρώ αδιανόητο από την πρώτη στιγμή που συνέβη» δήλωσε ο πρώην Ολυμπιονίκης.

«Έχω περάσει πολύ άσχημα τα τελευταία εννέα χρόνια με όλα αυτά, ηθικά τουλάχιστον. Για αυτό κάνω όλο αυτόν τον αγώνα. Παλεύω να αποδείξω ότι έχω ένα και μοναδικό σπίτι. Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο είναι όλα στο φως, θεωρώ ότι όλοι ξέρουν.

Δεν περίμενα ποτέ ότι είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι έχω ένα σπίτι και πρέπει να καλυφθώ από τον νόμο και να βρούμε μια άκρη και να συνεννοηθούμε να μη χάσω το πατρικό μου σπίτι, που για μένα ήταν τεράστια βλάβη. Πιστεύω ότι θα δικαιωθώ γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και έχω το δίκιο με το μέρος μου» τόνισε επίσης ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Read More

And More