Γιώργος Χρανιώτης: Αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία με τον Αριστοτέλη Αποσκίτη [pic]

Γιώργος Χρανιώτης: Αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία με τον Αριστοτέλη Αποσκίτη [pic] | tlife.gr

Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή πριν λίγες μέρες, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του και έριξε σε βαρύ πένθος συγγενείς και φίλους. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από το Facebook, όπου ένας φίλος του αποκάλυψε πως βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, αγκαλιά με τον σκύλο του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοι που τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media. Ο Γιώργος Χρανιώτης, μάλιστα, αποκάλυψε τη στενή φιλία που διατηρούσαν και όλα όσα του έμαθε ο Αριστοτέλης. Οι δυο τους μοιράζονταν την ίδια αγάπη για τα ταξίδια, με τον ηθοποιό να παίρνει πάντα συμβουλές από τον Αριστοτέλη, κάθε φορά που θα έφευγε για νέο προορισμό…

«23 χρόνων ήμουν και τον γνώρισα σε ένα ραδιοφωνικό σποτάκι,που πήγα να κάνω. Γνωριστήκαμε, του θύμισα ότι είχαμε πρωτοειδωθεί, σ ένα μπαράκι στον Πειραιά, που εγώ δούλευα σαν μπάρμαν. Μου είπε ότι θα ναι για λίγες μέρες στην Αθήνα, γιατί εκτός από ηθοποιός, δούλευε σαν ταξιδιωτικός φωτογράφος, έκανε ταξιδιωτικά ρεπορτάζ. Πήγαμε μια βόλτα, μέχρι την παραλία, ήπιαμε καφέ, καπνίσαμε και τότε ο Τέλης, άρχισε να μου μιλάει, με απίστευτη ένταση και πάθος, για τα ταξίδια του, για τα περίπου 80 κράτη που χε ταξιδέψει,για ιστορίες με πρώην ανθρωποφάγους στην Ν.Γουινέα και για κυνήγια ανακόντα και για μυστηριώδεις φυλές στον Αμαζόνιο και για Ινδούς σουφι και για θάλασσες και ποτάμια και βουνά και ΖΩΗ!!!!!!! Και θυμάμαι, πραγματικά θυμάμαι ακριβώς την στιγμή, που έφαγα σαν κεραυνό στο κεφάλι μου, σαν πέτρα απ την μαγική υπερβατική χώρα της αποκάλυψης ,θυμάμαι την στιγμή της σκέψης που έκανα βλέποντας αυτόν τον παθιασμένο γίγαντα (είναι και ψηλεας ο άτιμος), ότι εγώ έτσι θέλω να ζήσω και ότι… Γιωργακη δεν ξέρω τι θα κανείς στην ζωή σου αλλά ότι και να κανείς,πρέπει να φροντίσεις να γυρίσεις αυτόν τον πλανήτη,άσχετα αν θα έχεις χρήματα ή όχι πρέπει να εξερευνήσεις, όσο πιο πολλές πατημένες και απάτητες γωνιές μπορείς. Κι έτσι κι έκανα!!! Αυτή την επένδυση έκανα στην ζωή μου και δεν μετάνιωσα ποτέ για αυτό. Κάθε φορά που ετοιμαζόμουν για αναχώρηση,περνούσα απ το σπίτι του για να αράξουμε και να πάρω τις πολύτιμες σημειώσεις απ το φιλαράκι μου. Χτες ο Τελης έφυγε για ένα ταξίδι που δεν είχε προγραμματίσει αλλά φαντάζομαι για να έφυγε,κάτι θα είδε εκεί πέρα και πάει να το εξερευνήσει.Θ ανταμώσουμε κάποια στιγμή παλιοφιλε,αλλά να ξέρεις θα μου λείψεις πολύ….Καλό σου ταξίδι πολυταξιδεμένε μου φίλε. Καλό σου ταξίδι Τέλη Αποσκίτη…»

READ more