Γιώργος Χρανιώτης: Ο ανατρεπτικός τρόπος που έκανε πρόταση γάμου στην Γεωργία Αβασκαντήρα

Πριν μία εβδομάδα ακριβώς, ο Γιώργος Χρανιώτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί τρία χρόνια σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα. Η ρομαντική τελετή έγινε στο γραφικό εκκλησάκι της Τήνου, στο Μοναστήρι της Κυρα- Ξένης, παρουσία της οικογένειάς τους και των αγαπημένων του φίλων.

Πώς έγινε όμως η πρόταση γάμου; Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό People, το ζευγάρι βρισκόταν στη Χαλκιδική, καλεσμένοι του καλού φίλου του Γιώργου, Ηλία Λόγγου και το «I do» ειπώθηκε με φόντο ένα ειδυλλιακό σκηνικό, φωτισμένο από την πανσέληνο. Η αγάπη του αγαπημένου ηθοποιού στις βραδινές «βολτάδες», όπως τις αποκαλεί, με το SUP του (με αρκετά Survivor διάθεση, αφού έχει διασχίσει νύχτα με το SUP τα δύο σχεδόν χιλιόμετρα που χωρίζουν τη Σαντορίνη από τη Θηρασιά) ήταν γνωστή στη Γεωργία Αβασκαντήρα, η οποία δεν εξεπλάγη όταν της πρότεινε να πάνε βραδινή βόλτα στην παραλία Σάνη.

Σίγουρα, όμως, δεν ήταν προετοιμασμένη για τη συνέχεια, όταν εκείνος έκανε μια βουτιά μεσοπέλαγα και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, βγάζοντας από την τσέπη του μαγιό του το μονόπετρο που είχε φέρει μαζί του από την Καραϊβική.

«Την απείλησα πως αν δεν μου πει το “ναι”, θα την αφήσω μεσοπέλαγα» έλεγε μετά γελώντας στους φίλους του, ενώ διηγούνταν πώς η Γεωργία δέχτηκε.

Διάβασε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος

Read More

And More