Γιώργος Χρανιώτης: Οι φίλοι του από το Survivor έκαναν reunion για χάρη του! Φωτογραφίες

Ο πρώτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΪ έκανε τεράστια επιτυχία, κάνοντας τους παίκτες αρκετά δημοφιλείς στο τηλεοπτικό κοινό. Βέβαια, μέσα από το παιχνίδι αναπτύχθηκαν και φιλίες αλλά και… έρωτες, οι οποίοι κρατούν μέχρι σήμερα. Το βράδυ της Πέμπτης, οι πρώην παίκτες του Survivor έκαναν reunion στο θέατρο Θησείον, όπου παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Γιώργου Χρανιώτη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Δέκα διάλογοι για το Σεξ» του Άρτουρ Σνίτσλερ μαζί με την Θεοδώρα Τζήμου. Από το πλευρό του δεν έλειπαν οι φίλοι του από το reality επιβίωσης όπως ο Μπο, η Σάρα Εσκενάζη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Αυτή ήταν μια όμορφη ευκαιρία για να βρεθούν όλοι ξανά μαζί και να θυμηθούν τα παλιά! Η παρέα απόλαυσε τον Γιώργο στη σκηνή και στο τέλος τον καταχειροκρότησαν!

Δες φωτογραφίες:

Χριστίνα Κανελλοπούλου – Κώστας Κοκκινάκης – Σάρα Εσκενάζη

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Χριστίνα Κανελλοπούλου – Σάρα Εσκενάζη – Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κώστας Κοκκινάκης

Λίγα λόγια για το έργο: 

Η Stefi & Lynx Productions παρουσιάζει στο «θησείον-ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ» σε σκηνοθεσία και μετάφραση της Αλίκης Δανέζη Knutsen, το πολυσυζητημένο έργο του Αυστριακού Άρτουρ Σνίτσλερ «Reigen-Δέκα διάλογοι για το Σεξ», που έγινε γνωστό στην Ελλάδα με τον τίτλο «Το Γαϊτανάκι του Έρωτα».

Ένα έργο για το σεξ και τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις που αλλάζουν μορφή, μέσα από τις ιστορίες δέκα ζευγαριών. Όλους τους ρόλους υποδύονται η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και συνεχών εναλλαγών.

Μια περίτεχνη σκυταλοδρομία ερωτικών συνευρέσεων, όπου οι ήρωες κινούνται πέραν της κοινωνικής τους θέσης και της οικονομικής και οικογενειακής τους κατάστασης, δημιουργώντας ένα κύκλο διαδοχικών ιστοριών, που σκιαγραφούν το πορτρέτο μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More