Γιώργος Χρανιώτης: Reunion με τους Survivors στην Τήνο, πριν το γάμο του! [pics]

Στην μαγευτική Τήνο μαζί με όλους τους φίλους του από το Survivor βρίσκεται ο Γιώργος Χρανιώτης, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Γεωργία Αβασταντήρα. Το ζευγάρι επέλεξε το αιγαιοπελαγίτικο νησί για το γάμο του, που θα γίνει απόψε, και ανυπομονεί για τη μεγάλη στιγμή.

Και όπως καταλαβαίνεις στην  Τήνο κατέφθασαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού και φυσικά οι Survivors φίλοι του γαμπρού. Βλέπεις μετά το ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Χρανιώτης διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς από τους διάσημους που βρέθηκαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, κοντά του για το bachelor βρέθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μπο, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι φίλοι του γαμπρού Γιώργος Πυρπασόπουλος και John Καγιούλης.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει το απόγευμα στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης στο νησί. Ενώ, όλοι οι καλεσμένοι μαζί με το ζευγάρι μένουν ξενοδοχείο «Mr and Mrs White», απ’ όπου ανέβασαν και τις πρώτες φωτογραφίες από το νησί.

Δες φωτογραφίες:

 

https://www.instagram.com/p/BkVRZ_jhp47/?taken-by=costavasaloshd

Read More

And More