Γιώργος Χρανιώτης: Τα λόγια αγάπης που δέχτηκε από τη σύζυγό του για τα γενέθλιά του [pic]

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο που μας πέρασε στην Τήνο. Το όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να πέρασε από 40 κύματα αφού ο Γιώργος έλειπε 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, όμως τίποτα δε μπόρεσε να κλονίσει τον έρωτά του. Οι δύο τους παντρεύτηκαν σε μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι αφού έτσι μοιάζει και η πραγματική τους ζωή.

Ο Γιώργος πριν μερικές μέρες είχε τα γενέθλια του και η όμορφη σύζυγός του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συζύγου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα:

“Η μηχανή του χρόνου: Τον χαίρομαι γιατί στα μάτια του υπάρχει καλοσύνη, μια διάθεση πάντα να ανακαλύψει κάτι και μόνο να χαρεί για κάτι…τον χαίρομαι γιατί δεν μπορώ να βαρεθώ μαζί του, τον χαίρομαι γιατί γελάω πολύ μαζί του, τον χαίρομαι γιατί τσακώνομαι μαζί του, τον χαίρομαι γιατί του λέω πότε θα μεγαλώσεις να ηρεμήσουμε τον χαίρομαι γιατί γοητεύομαι όταν τον κοιτάω…Τώρα θα μου πείτε και τι σας νοιάζουν εσάς όλα αυτά, αλλά θα σας πω ότι έχω χαρά…γιατί έχουμε γενέθλια στο σπίτι και παρασύρομαι από τη μόδα του instagram…και μόδα είναι θα περάσει..Happy birthday PAsteli”

 

Read More

And More