Γιώργος Χρανιώτης: Θεατρική βραδιά με την νεαρή σύντροφό του! [pics]

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα βιώνουν μία από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και θέλουν να ζήσουν ανενόχλητοι την ευτυχία τους, δίχως μελλοντικούς στόχους. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και δεν σταματά τις κοινές εξόδους, ειδικά από τη μέρα που ο αγαπημένος ηθοποιός επέστρεψε από το Survivor.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο θέατρο Άλμα, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μια Ξεχωριστή Μέρα”, με πρωταγωνιστές τους μοναδικούς Σταύρο Ζαλμά και Δήμητρα Ματσούκα.

Το ζευγάρι απόλαυσε στο έπακρο τη θεατρική παράσταση, η οποία παιζόταν με τεράστια επιτυχία στην Θεσσαλονίκη και εδώ και λίγες ημέρες “μετακόμισε” στην Αθήνα και στο θέατρο Άλμα.

Ο Γιώργος και το κορίτσι του έχουν 21 χρόνια διαφορά, αλλά αυτό φαίνεται πως καθόλου δεν τους εμποδίζει να “χτίσουν” μια ζηλευτή σχέση που… μετρά ήδη παραπάνω από ένα χρόνο!

Ο Γκαμπριέλε (Σταύρος Ζαλμάς) διώκεται από το φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας του 1938. Έχει μέχρι την δύση του ηλίου για να τον μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η Αντονιέτα (Δήμητρα Ματσούκα) πιστή μέχρι σήμερα στο καθεστώς, παντρεμένη με έξι παιδιά, τον συναντάει χωρίς να γνωρίζει τίποτα για τις «ανατρεπτικές» του αντιλήψεις.

Οι ώρες που θα περάσουνε μαζί θα συνταράξουν τα πιστεύω της σε σχέση με το καθεστώς αλλά και με την μέχρι τώρα ζωή της. Την σχέση της με τον άντρα της, τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία, τον κόσμο, και κυρίως την σχέση με τον ίδιο της τον εαυτό. Δύο πλάσματα μεγαλωμένα τελείως διαφορετικά, που όμως θα ανακαλύψουν μέσα από δυνατές συγκρούσεις ότι τους ενώνει το σημαντικότερο πράγμα απ’ όλα. Και ίσως, μέχρι την δύση του ήλιου οι ζωές τους να αλλάξουν για πάντα.

Το «Μία Ξεχωριστή Μέρα» ξεκίνησε την ιστορία του ως μία κινηματογραφική ταινία του 1977, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Έττορε Σκόλα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες (αν όχι τη σημαντικότερη) δημιουργίες του σημαντικού σκηνοθέτη.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More