Γιώργος Χριστοδούλου: Σπάνια εμφάνιση για τον γοητευτικό ηθοποιό από τη “Λάμψη”! [pic]

Το σήριαλ του Νίκου Φώσκολου ¨Η Λάμψη” άφησε εποχή στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα. Η ιδιωτική τηλεόραση ήταν στα πρώτα της βήματα και η καθημερινή τηλεοπτική σειρά είχε καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και φυσικά μεγάλες τηλεθεάσεις. Ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν και ο γοητευτικός ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου ο οποίος μάλιστα είχε παίξει στη σειρά δυο ρόλους, αυτό του του σωφέρ αλλά και του αιδεσιμότατου Ντορφ.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έχει γεννηθεί στo Kάιρο της Αιγύπτου. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει τελειώσει και την ανώτερη σχολή ηλεκτρονικών. Ήταν παρών στην πρώτη περιοδεία του Εθνικού Θεάτρου συμμετέχοντας στις παραστάσεις “Άρμα Θέσπιδος”, “Δωδέκατη Νύχτα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και το “Φυντανάκι” του Παντελή Χορν. Έχει θητεύσει χρόνια στο θέατρο και έχει παίξει σε πολλά σήριαλ. Τελευταία απέχει από την τηλεόραση.

Χθες ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Θέατρο Πόρτα, όπου παρακολούθησε την εκδήλωση για τα Queer Theatre Awards 2018!

Read More

And More