Γιορτή του Πατέρα – Εριέττα Κούρκουλου: Το γεμάτο αγάπη μήνυμα για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη

Με ένα μακροσκελές κείμενο και μια φωτογραφία θέλησε η Εριέττα Κούρκουλου να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. 

Οι δυο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 στη Μύκονο, στην παραλία Αγράρι, σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, με τους καλεσμένους τους να μην ξεπερνούν τους 120. Η ευτυχία τους ωστόσο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν στον κόσμο ήρθε ο γιος τους Νικόλας.

Με αφορμή λοιπόν τον τη γέννηση του γιου τους που ήρθε για να τους αλλάξει τη ζωή, η Εριέττα Κούρκουλου προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Ο άνθρωπος που μου χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, κάνοντάς με «μαμά». Όχι, δεν θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, έπρεπε να είναι αυτός. Αυτουνού το παιδί ήθελα. Όχι επειδή είναι τέλειος, αλλά γιατί έχει μια καρδιά από χρυσάφι. Γιατί σκέφτεται πάντα όλους εμάς που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε κοντά του και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερος. Βυρωνάκι μου, θέλω να ξέρεις ότι παρατηρώ κάθε διακριτική σου κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σου και είμαι σίγουρη ότι έχοντας εσένα σαν παράδειγμα, θα τις υιοθετήσει κάποια στιγμή και ο γιός μας.

Μπορεί εγώ να φημίζομαι για την φιλοζωία και την φιλανθρωπία μου και εσύ για το επιχειρείν, αλλά σκέφτομαι συχνά, ότι πιθανώς να με ξεπερνάς και σε αυτά. Φιλόδοξος, δυναμικός, επίμονος και μερικές φορές σκληρός στην δουλειά, αλλά πάντα τρυφερός, ευαίσθητος και δοτικός με τους ανθρώπους σου. Αυτό ακριβώς εύχομαι και για τον Νικολάκη μας. Σε ευχαριστούμε που μας αγαπάς ανιδιοτελώς και μας το δείχνεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ και εγώ που φέτος, μετά από δεκαπέντε χρόνια, μπορώ επιτέλους να αποκαλέσω κάποιον «μπαμπά». Χρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, μας κλέβουν τις καρδιές!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Read More

And More