Γιος πασίγνωστου Έλληνα εργάζεται στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου ως σκηνοθέτης και δεν το γνώριζε κανείς!

Ο Γιώργος Κατσαρός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, έκανε αποκαλύψεις για την οικογένειά του. Στη δική του ζωή πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η οικογένεια που δημιούργησε με τη γυναίκα της ζωής του, τη Μιρέλλα Κουτσόκωστα, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο.

«Ο Αντώνης είναι αθλητικογράφος, ενώ η σύζυγός του, η Ζελίνα Γκάμαρη, παρουσιάζει τα αθλητικά. Ο Αλέξανδρος είναι σκηνοθέτης. Τα τελευταία χρόνια σκηνοθετεί την εκπομπή Πάμε Πακέτο, της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Η γυναίκα του, η Άννα Ορφανουδάκη, είναι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Έχω τρία εγγονάκια. Μία εγγόνα από τον Αντώνη, την Έμιλυ, η οποία είναι 11 ετών και δύο αγοράκια από τον Αλέξανδρο. Τον Γιώργο Junior και έναν μπέμπη 11 μηνών, που ακόμα δεν έχει βαπτιστεί. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, αλλά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τα μεγάλωσε η γυναίκα μου, διότι με τις δουλειές μου δεν είχα χρόνο ούτε να κοιμηθώ. Θυμάμαι πως όταν κάναμε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τις ηχογραφήσεις για το μιούζικαλ Cabaret, το 1978,έφευγα από το νυχτερινό κέντρο Νεράιδα, όπου εμφανιζόμουν, πήγαινα κατευθείαν στο στούντιο Columbia και κοιμόμουν στον καναπέ για να προλάβω να είμαι στην εγγραφή το πρωί. Η καριέρα μου ήταν σε μια συνεχή άνοδο και δεν μπορούσα εύκολα να απορρίψω προτάσεις για εμφανίσεις σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό».

Η σύζυγός του ήταν πάντα υποστηρικτική και σύμμαχός του σε όλα. «Η Μιρέλλα ήταν χορεύτρια, του χώρου μας, και ήξερε τις απαιτήσεις που είχε η δουλειά μου. Τη γνώρισα όταν ήταν 17 ετών, την παντρεύτηκα και αμέσως σταμάτησε τη δουλειά της» συμπληρώνει.

Ύστερα από σχεδόν πενήντα χρόνια γάμου, τον Νοέμβριο του 2016, η Μιρέλλα έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο συνθέτης δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο σπίτι του, με αποτέλεσμα για δέκα μήνες να διαμένει σε ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου. Δυόμισι περίπου χρόνια μετά την απώλειά της, ο ίδιος περιγράφει με λίγες λέξεις πώς νιώθει σήμερα. «Ο πόνος της απώλειας δεν περνάει εύκολα, αλλά ο χρόνος είναι γιατρός» αρκείται να πει.

Read More

And More