Γιώτα Νέγκα: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο! Video

Σε αποκαλύψεις προέβη η Γιώτα Νέγκα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην εκπομπή «The 2Night Show»! Η ξεχωριστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα, ενώ δεν δίστασε να πει on air ποιο είναι το πραγματικό της επίθετο.

«Το “Νέγκα” δεν είναι της ταυτότητας, είναι καλλιτεχνικό μου τώρα, αλλά είναι το όνομα του πρώην συζύγου μου. Μου έχουν κάνει πολλές πλάκες με το “Όλοι… Νέγκα” και “Negkalicious”. Το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο είναι Παναγιώτα Τσεγρένη, απλά βρήκα πιο εύηχο το “Νέγκα”», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή την περίοδο, η Γιώτα Νέγκα κάνει live εμφανίσεις κάθε Σάββατο στον «Σταυρό Του Νότου», όπου, μεταξύ άλλων, παρουσιάζει και τα νέα της τραγούδια, από τον δίσκο «Αυτό Που Θέλεις Στη Ζωή Το Καταφέρνεις». Ο δίσκος, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Oxygen και έχει κατακτήσει υψηλές θέσεις στα ψηφιακά charts και τις πωλήσεις φυσικού προϊόντος, περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, με την υπογραφή του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του, του Νίκου Μωραΐτη και του ταλαντούχου συνθέτη Νίκου Μερτζάνου.

Read More

And More