Γιώτα Νέγκα: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου της δίσκου “Τελευταίος εαυτός”

Τη νέα της δισκογραφική δουλειά παρουσίασε η Γιώτα Νέγκα έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες επιστρέφει στην ελληνική μουσική σκηνή με το άλπουμπ “Τελευταίος εαυτός”. Στη σύνθεση συναντάμε τον Θέμη Καραμουρατίδη και στο στίχο τον Οδυσσέα Ιωάννου, ενώ κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Δέκα νέα τραγούδια με λόγο έντεχνο και ήχο λαϊκό -κι αντίστροφα- ερμηνευμένα από μια φωνή που ξεχωρίζει για την ψυχή και την τρυφερότητά της. Ένα μικρό δείγμα του απόλαυσαν όλοι βρέθηκαν στη γιορτή που διοργανώθηκε στον “Μπλε Παπαγάλο”.

Η Γιώτα Νέγκα συναντά ξανά τους δύο βασικούς δημιουργούς του δίσκου, μετά “Το Δίκιο Μου” που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, αλλά και “Το Σερί» που μοιράστηκαν μεταξύ τους στο “Καινούριο Φιλί”.

Το βράδυ της Τρίτης γιόρτασαν όλοι μαζί την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς και το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα!


Μίλτος Πασχαλίδης, Οδυσσέας Ιωάννου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Νατάσσα Μποφίλιου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βίκυ Καρατζόγλου


Θέμης Καραμουρατίδης,Ελένη Τσαλιγοπούλου,Γιώτα Νέγκα,Νατάσσα Μποφίλιου


Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Οδυσσέας Ιωάννου

Read More

And More