Γιούλικα Σκαφιδά: Αντίστροφη μέτρηση για τη γέννα! Οι ετοιμασίες για το δωμάτιο του γιου της – Φωτογραφία

Τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του πρώτου της παιδιού ξεκίνησε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός που έκανε την έκπληξη τον περασμένο Σεπτέμβριο με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και σε έναν μήνα περίπου, πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, το οποίο θα είναι αγόρι.

Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, η Γιούλικα Σκαφίδα που όπως έχει αποκαλύψει, βιώνει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, επισκέφθηκε ένα κατάστημα με παιδικά έπιπλα προκειμένου να διαλέξει εκείνα που θα γεμίσουν το παιδικό δωμάτιο του γιου της δημοσιεύοντας μάλιστα μια σχετική φωτογραφία στο instagram.

«Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Το σκέφτηκα καλά και είπα, “θέλω”. Και αν λέω ότι θέλω, γιατί το λέω, μήπως υποσυνείδητα μέσα μου έχει λειτουργήσει όλη αυτή η πίεση της κοινωνίας “πρέπει να γίνεις μάνα”; Έκατσα και τα ζύγισα πολύ καλά όλα αυτά. Γενικά, μου αρέσει να αμφισβητώ, αλλά όχι σε σημείο που να με καθιστά ανελεύθερη στο να πράξω οτιδήποτε θέλω.

Νομίζω ότι είναι υγιές να αλλάζεις γνώμη και να εξελίσσεσαι. Εξελισσόμαστε ως άνθρωποι, οπότε και οι επιλογές και οι αποφάσεις μας θα πρέπει να ταυτίζονται κάθε φορά με την ηλικία μας αλλά και την εκάστοτε φάση της ζωής μας» είχε δηλώσει η ηθοποιός για την απόφασή της να γίνει μαμά.

 

Read More

And More