Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την άγνωστη ιστορία πίσω από το όνομα της!

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People παραδέχτηκε ότι μπερδεύουν συχνά το όνομά της ενώ εξομολογήθηκε την ιστορία πίσω από αυτό.

«Το Γιούλικα είναι ένα όνομα που άρεσε στους γονείς μου, στη μαμά μου δηλαδή. Το βαπτιστικό μου είναι Γεωργία. Ο νονός μου είναι Κύπριος, και σε κάποιες περιοχές της Κύπρου τη Γεωργία χαϊδευτικά τη φωνάζουν Γιούλικα. Οπότε ήρθε κι έδεσε, τους ευχαριστήσαμε όλους και η μαμά μου μου έδωσε το όνομα που ήθελε. Πολύ συχνά το κάνουν λάθος, και το αστείο είναι ότι με ρωτάνε αν είμαι και Πόντια. Γιωρίκας, Κωστίκας, Γιουλίκα… Αλλά η αλήθεια είναι ότι από συστολή και για να μην προσβάλω τους άλλους δεν το διόρθωνα. Είδα όμως ότι εξαπλώθηκε αυτό και, πλέον, δεν το αφήνω να περάσει έτσι», είπε χαρακτηριστικά

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έχω δώσει και συνέντευξη κι έχω δει μετά στο περιοδικό να γράφει “Γιουλίκα”, όπως και σε πρόσφατη τηλεοπτική μου εμφάνιση, που από κάτω έγραφε “Γιουλίκα”. Ξέρω ότι δεν είναι εύηχο το Γιούλικα Σκαφιδά, ίσως το Γιουλίκα Σκαφίδα να ταιριάζει ακουστικά περισσότερο, αλλά αυτό είναι τώρα, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε».

Read More

And More