Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί»

Για τη ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Η Γιούλικα Σκαφίδα αποκάλυψε τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά της από τότε που έγινε μητέρα ενώ απάντησε και σε όσους λένε ότι είναι μονογονεϊκή οικογένεια και μεγαλώνει μόνη της το παιδί της.

«Έχω αρχίσει να έχω κάποιες προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω στην αγορά εργασίας, αν θέλω να μείνω σπίτι, να μη χάσω χρόνο αλλά δεν αγχώνομαι. Όπως τόσες άλλες γυναίκες και τόσοι άλλοι άντρες, έτσι κι εγώ θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άλλο άνθρωπο.

Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, το οποίο είχα να το κάνω ίσως και από τα σχολικά μου χρόνια, γιατί μετά δούλευα συνέχεια, και πολύ. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία» ανέφερε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Είμαι καλά που έγινε τώρα, δε νιώθω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά. Έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω διαβάσει πιο πολύ, έχω ζήσει πιο πολύ, έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα – θέλω κι άλλα φυσικά – έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δε νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα το ατού για να κάνει κάποιος παιδί. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ δυναμική και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο να παίζουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να κάνουμε σπορ…» πρόσθεσε.

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, η Γιούλικα Σκαφιδά είπε, «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία».

Read More

And More