Γιούλικα Σκαφιδά: Οι νέες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν γεννήσει

Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο τις επόμενες εβδομάδες η Γιούλικα Σκαφιδά η οποία όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, περιμένει αγοράκι.

Η γνωστή ηθοποιός προετοιμάζεται για τη νέα καθημερινότητα με τον γιο της, για την οποία και μιλά μέσα από τις συνεντεύξεις της και τις αναρτήσεις της στα social media. 

«Στις πρώτες επισκέψεις, πριν μάθω το φύλο του μωρού, δε με απασχολούσε καθόλου, αλλά αν έπρεπε σώνει και ντε να πω κάτι, θα έλεγα “Ok, μήπως ένα αγοράκι;” Κι αυτό γιατί είμαστε τρεις κόρες στην οικογένεια. Επιπλέον, η μεγάλη μου αδελφή έχει τρεις κόρες και η άλλη έχει μια.

Μετά, όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι, δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα, σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως είπα στον εαυτό μου, «Ήθελες αγόρι και έγινε αγόρι», είχε αναφέρει η Γιούλικα Σκαφιδά σε συνέντευξή της στο In Style. 

Η γνωστή ηθοποιός πρόσφατα ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, όπως και είχε αποκαλύψει στο instagram. Στη νέα της ανάρτηση, η Γιούλικα Σκαφιδά ποζάρει από το δωμάτιο στο οποίο κυριαρχούν τα «ήρεμα» χρώματα και οι μπες αποχρώσεις, ενώ τον τοίχο κοσμούν πίνακες με ζώα της φύσης.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More