Γλυκά νερά: Εξοργισμένη η Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου της Κάρολαϊν

Συγκλονισμένη είναι η ολόκληρη η ελληνική κοινωνία μετά την αποκάλυψη πως ο δολοφόνος του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που στέρησε τη ζωή της νεαρής Κάρολαϊν και την ευκαιρία στο μόλις 11 μηνών παιδάκι τους να μεγαλώσει με τη μητέρα του.

Οι αντιδράσεις στα social media είναι πολλές με αρκετούς Έλληνες από των καλλιτεχνικό κόσμο να εκφράζουν την αποστροφή τους προς το πρόσωπο του 32χρονου πιλότου και την αποτρόπαιη πράξη του. 

Την αποστροφή της όμως και τον θυμό της θέλησε να εκφράσει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η νεαρή κοπέλα που ένα χρόνο πριν έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, η οποία προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση.

“Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της”.

Ενώ λίγο μετά προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση γράφοντας: “Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω”.

Read More

And More