Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά εικόνες από το δωμάτιο της δολοφονίας – Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες στο Live News

Νέα ντοκουμέντα από την μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, λίγους μήνες μετά την φρικτή δολοφονία που συγκλόνισε στο πανελλήνιο.

Για πρώτη φορά, το Live News παρουσίασε αποκλειστικά φωτογραφίες από το κρεβάτι του μοιραίου ζευγαριού. Είναι τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι άνδρες της σήμανσης. Ένα κρεβάτι γεμάτο από τα μαύρη σκόνη που φέρνει στην επιφάνεια τα σημάδια που τυχόν άφησε πίσω του ο δολοφόνος, παρ’ ότι θεωρούσε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα.

Τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες έχουν αφαιρεθεί για εξέταση γενετικού υλικού και άλλων αποτυπωμάτων. Η κηλίδα όμως από αίμα της Καρολάιν στο σημείο όπου ήταν το κεφάλι της, εκεί όπου προκλήθηκε ο ασφυκτικός της θάνατος, έχει περάσει στο στρώμα κι έχει αφήσει το σημάδι της φρίκης που έζησε τις τελευταίες της στιγμές.

Το μαξιλάρι που την έπνιξε: Στις εικόνες αποτυπώνεται το μαξιλάρι με το οποίο ο ίδιος ο πιλότος ομολόγησε ότι έπνιξε την 20χρονη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού τους, την ώρα που κοιμόταν.

Πάνω του υπάρχει μια πατημασιά, που το πιθανότερο είναι να έγινε μετά το έγκλημα και αφ’ ότου είχε αφαιρεθεί η μαξιλαροθήκη από τους αστυνομικούς. Ένα ανατριχιαστικό αποτύπωμα που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, πλην των αστυνομικών, σε ποιον ανήκει.

Η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο 34χρονος πιλότος την αιφνιδίασε. Σύμφωνα με την ομολογία του στους αστυνομικούς, πήγε από πάνω της και άρχισε να την πιέζει με το βάρος του κορμιού του ώσπου εκείνη έπαψε να αντιδρά.

Περίπου πέντε λεπτά κράτησε η άνιση πάλη τους, με την 20χρονη να μάχεται μάταια για μια ανάσα και τελικά να δολοφονείται από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Χωρίς αποτυπώματα: Τα σημάδια από το αίμα της μαρτυρούν τη βιαιότητα, την ασφυξία που της προκάλεσε ο δολοφόνος της. Μια γυναίκα που κοιμόταν αμέριμνη, που δεν περίμενε ποτέ ο πατέρας του παιδιού της να ανέβει ξημερώματα στην κρεβατοκάμαρά τους και να την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας στην έρευνά τους δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Έντονα είναι τα σημάδια που έχουν αφήσει πίσω τους, προκειμένου να συλλέξουν και το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω στο στρώμα που έγινε η δολοφονία.

Δεν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα, ούτε γενετικό υλικό τρίτου προσώπου, τίποτα που να υποδεικνύει ότι στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σπίτι μπήκαν οι ληστές που ισχυριζόταν ο τεθλιμμένος, χωρίς δάκρυα, χήρος. Τα πάντα, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό που όμως δεν έπεισε τους έμπειρους αστυνομικούς.

Read More

And More