Γλυκά Νερά: Η αλλαγή στο facebook της Καρολάιν, 50 ημέρες μετά τον θάνατό της

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Κανένας δε μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό κορίτσι που μεγάλωσε στην Αλόννησο έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Σήμερα, η μητέρα της 20χρονης πήρε την ενός έτους Λυδία από τη μητέρα και τον αδερφό του 33χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Η Καρολάιν αγαπούσε πολύ τα social media. Μάλιστα, είχε φτιάξει και οικογενειακό λογαριασμό στο Instagram, που του είχε δώσει το όνομα @our_family_journal. Τι συνέβη, όμως, με το προφίλ της στο facebook.

Αν επισκεφθεί κάποιος τον λογαριασμό της Καρολάιν θα δει ένα μήνυμα «στη μνήμη», ενώ υπάρχει και ανάλογο κείμενο: «Στην μνήμη της Caroline Crourch. Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν την Caroline, θα βρουν παρηγοριά πηγαίνοντας στο προφίλ της για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή της».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ρύθμιση στο facebook, με την οποία οι χρήστες μπορούν να ορίσουν κάποιον άνθρωπο σε περίπτωση θανάτου, προκειμένου να διαχειριστούν τον λογαριασμό τους.

Η Καρολάιν φοβόταν για τη ζωή της και όρισε κάποιο άτομο ως διαχειριστή του λογαριασμού της σε περίπτωση θανάτου ή το Facebook λόγω του εγκλήματος, αποφάσισε να το βάλει τη επισήμανση αυτή από μόνο του;

Read More

And More