Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ που βγήκε στον αέρα πριν λίγες ημέρες με την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που συντάραξε το Πανελληνιο.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, εμφανίστηκε μέσω skype ο δημοσιογράφος Στέλιος Τζιουβάκας από το thenewspaper.gr ο οποίος μετέφερε όλο το ρεπορτάζ γύρω από το ντοκιμαντέρ αλλά και τις αντιδράσεις των κατοίκων της Αλοννήσου. 

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είχε γίνει πρόταση στον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να μιλήσει για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε μέσα από τις φυλακές ωστόσο εκείνος αρνήθηκε. Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν ενώ αρχικά είχε δεχθεί να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ όμως στη συνέχεια, για προσωπικούς της λόγους αποφάσισε να μην μιλήσει τελικά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι γονείς της Κάρολάιν προσπαθούν να μπουν σε μια κανονική ροή καθημερινότητας με την εγγονή τους φροντίζοντας να επισκέπτονται καθημερινά το κοιμητήριο που τάφηκε η νεαρή κοπέλα. Όσον αφορά τη δίκη της υπόθεσης επιθυμία της μητέρας της Κάρολάιν είναι να παραστεί κανονικά στο δικαστήριο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Read More

And More