Γνώρισε την Μαριέλλα Σαββίδου που βάζει στόχο να κατακτήσει την “Εθνική Ελλάδος”!

H Μαριέλλα Σαββίδου είναι μία εκ των τεσσάρων φετινών τηλεοπτικών αγγέλων του Γιώργου Καπουτζίδη. Πρόκειται για ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια, με απίστευτη μόρφωση, το οποίο απ’ ό,τι όλα δείχνουν έρχεται για να μείνει!
-Η μετάβαση από Κύπρο Αθήνα ήταν ομαλή;
-Για το χατίρι της «Εθνικής Ελλάδος» βρέθηκες να μετακομίζεις από τη μία μέρα στην άλλη… Η χαρά μου γι’ αυτήν τη δουλειά ήταν τόσο μεγάλη, που τα πάντα μου φάνηκαν πολύ εύκολα (γέλια). Μόλις ο Γιώργος μου είπε το ναι, ένιωσα να βγάζω φτερά και να πετάω στον έβδομο ουρανό.
-Πολλοί συνάδελφοί σου στην Κύπρο έχουν όνειρο ζωής το να έρθουν στην Αθήνα και να αρχίσουν καριέρα εδώ. Για σένα ήταν στόχος;
-Οχι, γιατί ήμουν 12 χρόνια στο Παρίσι όπου σπούδαζα και δούλευα, και όταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω, την πήρα για να γυρίσω στην πατρίδα μου, να μιλήσω τη γλώσσα μου, να βρεθώ με την οικογένειά μου και με ανθρώπους που αγαπώ.
-Στο Παρίσι ποιες ήταν οι σπουδές που έκανες;
-Πήρα τρία διαφορετικά μπάτσελορ. Πολιτικών επιστημών, επικοινωνίας και γαλλικής φιλολογίας και για έναν χρόνο βρέθηκα και στο Λονδίνο, όπου κατάφερα να πάρω μάστερ κοινωνιολογίας.


-Και η «Εθνική Ελλάδος» πώς προέκυψε στη ζωή σου;
-Η «Εθνική Ελλάδος» ήρθε στη ζωή μου μέσα από μια αγγελία και από κάποιους φίλους που με ενημέρωσαν πως ο Γιώργος ετοιμάζει την καινούργια του δουλειά και αναζητά νέα πρόσωπα. Ετσι είπα κι εγώ «γιατί όχι»;
-Τι ήταν αυτό που έκανε τον Γιώργο Καπουτζίδη να σε ξεχωρίσει;
-Μάλλον αυτό το μαγικό «κλικ» της επικοινωνίας, την οποία ένιωσα μόλις ανέβηκα στη σκηνή. Πιστεύω ότι κατάλαβα πώς ακριβώς ήθελε ο Γιώργος να εξελίξει τη Στάλλω και εκείνος το αντιλήφθηκε αυτό.
-Το Στάλλω είναι κυπριακό όνομα ή ένα όνομα που σκέφτηκε ο Γιώργος για να βαφτίσει την ηρωίδα του;
-Είναι ένα αυθεντικό κυπριακό όνομα και μάλιστα συνηθισμένο.
-Η Στάλλω τι γυναίκα είναι;
-Mια σύγχρονη γυναίκα που σιχαίνεται στη ζωή της τη συμβατικότητα. Αγαπά τις ανατροπές και θέλει να κάνει τα πάντα με τον δικό της ανορθόδοξο τρόπο. Εχει απίστευτα θετική αύρα, που δεν κολλάει σε ταμπού και πρέπει.

-Είναι επαναστάτρια με αιτία;
-Ετσι πιστεύει. Αποφασίζει να διεκδικήσει στην κοινωνία την θέση που πιστεύει πως της ανήκει. Αυτή η αντισυμβατικότητά της με γοητεύει!
-Η πρώτη επαφή με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια πως ήταν; Ολοι γνωρίζονταν μεταξύ τους εκτός από σένα, αυτό λειτούργησε κάπως περίεργα;
-Οχι, όχι, όλα πήγαν τέλεια από την πρώτη στιγμή.Τα κορίτσια και όλοι οι συντελεστές της «Εθνικής Ελλάδος» με αγκάλισαν με ένα μεγάλο χαμόγελο και με πολλή ζεστασιά.
-Στην πρώτη σας γνωριμία υπήρξε αμηχανία;
-Μπα, πού να προλάβουμε να νιώσουμε αμηχανία; Γνωριστήκαμε σε ένα γήπεδο κέρλινγκ για προπόνηση, οπότε όλων μας το άγχος ήταν να μη σπάσουμε κανένα πόδι και κανένα χέρι (γέλια). Δηλαδή, ο πάγος έλιωσε τον πάγο!

-Εκτός από το διάβασμα, τις πρόβες και τα γυρίσματα είχατε και προπονήσεις;

-Χωρίς εντατικές προπονήσεις δεν θα μπορούσαμε να μπούμε για γύρισμα. Υποτίθεται πως αυτές οι γυναίκες θα κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Αυτό λοιπόν έπρεπε να βγει προς τα έξω με πειστικό τρόπο.
* Η Στάλλω θα κάνει την εμφάνισή της στο τρίτο επεισόδιο της «Εθνικής Ελλάδος», οπότε και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη Μαριέλλα Σαββίδου.

Πηγή: TV Εθνος


Read More

And More