Γνώρισε τον Μιχάλη Μόσχου!

«…και πες, πες ,πες ακούω κι εγώ όπου βρεθώ ένα σωρό σ’αγαπώ…». Με αυτούς τους στίχους ο αγαπημένος στιχουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών Νίκος Μωραίτης ξεκίνησε το ταξίδι της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Μόσχου, τον οποίο εμπιστεύτηκε για να τραγουδήσει και να ψάξει ένα αλλιώτικο Σ’ αγαπώ, σε μουσική του Γιώργου Καλυβά και του Alex Simon Papakonstantinou, και σε ενορχήστρωση, επίσης, του Alex Simon Papakonstantinou.

Ένα τραγούδι γεμάτο ευαισθησία, αλλά και αποφασιστικότητα. Ακούστε το:

Ποιος είναι ο Μιχάλης…
Ο Μιχάλης Μόσχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και έτσι σπούδασε πιάνο, ορθοφωνία και φωνητική. Αργότερα επέλεξε να παρακολουθήσει και μαθήματα υποκριτικής στο εργαστήρι του Κώστα Καζάκου, ενώ ασχολήθηκε ενεργά και με το κομμάτι των ραδιοφωνικών παραγωγών σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας.

Από τα 17 του, οπότε και άρχισε να τραγουδάει επαγγελματικά, συνεργάστηκε με ξεχωριστούς ανθρώπους της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Χρήστος Δάντης η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία διατηρεί μια ζεστή φιλική σχέση μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας τους.

Ο ίδιος θεωρεί ιδιαίτερη εμπειρία και στιγμή της πορείας του τη συμμετοχή του στην Eurovision το 2000 με την κυπριακή αποστολή (back vocals).

Read More

And More