Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: “Και στις δύο εγκυμοσύνες μου πήρα από 27 κιλά” (video)

Στην εκπομπή “Love it” και τη δημοσιογράφο Μάρτζυ Λαζάρου μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης η Χριστίνα Αλούπη.

Η ξανθιά ηθοποιός βρίσκεται από τις αρχές του Αυγούστου στη χώρα μας και απ’ ότι φαίνεται, πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό εδώ μαζί με την οικογένειά της λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού. Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, στις δύο εγκυμοσύνες της αλλά και στο σενάριο να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

“Το παιδί το θέλαμε πολύ, πριν μείνω έγκυος, απλά ήταν πολλές οι δικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάποια στιγμή ένιωσα το καμπανάκι να χτυπάει… Όταν πήρα το τεστ στα χέρια μου, ο Κωνσταντίνος κοιμόταν και κατεβαίνω τρέχοντας τις σκάλες και του λέω “ξύπνα! δες το! είναι θετικό!” και τρελάθηκε μέσα στον ύπνο του.

Η πρώτη εγκυμοσύνη μου ήταν ένα χάλι μαύρο. Άνοιξα ένα βιβλίο εγκυμοσύνης και άρχισα να διαβάζω συμπτώματα, τα είχα όλα! Είχα φοβερούς πόνους στο στομάχι μου. Ένιωθα ότι με σφάζουν. Το μόνο που μου ηρεμούσε το στομάχι ήταν οι υδατάνθρακες και έτρωγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πήρα 27 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη τα έχασα πολύ γρήγορα, στη δεύτερη όχι τόσο. 

Στο δεύτερο παιδί τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, όμως η εγκυμοσύνη ήταν χειρότερη… Πάλι πήρα 27 – 28 κιλά”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Αλούπη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More