Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια θέλει να πουλήσει τις ακριβές τσάντες της!

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η αλήθεια είναι πως όταν έχεις για χρόνια κάποια αχρησιμοποίητα ακριβά κομμάτια στην ντουλάπα σου σκέφτεσαι να τα… ξεφορτωθείς. Έτσι συνέβη και με την γνωστή παρουσιάστρια της ελληνικής showbiz που διαθέτει μια σειρά από ακριβές τσάντες στην προσωπική της συλλογή, τις οποίες όμως σκέφτεται να πουλήσει.

Το όμορφο κορίτσι που εμφανίζεται σε μεγάλο κανάλι της τηλεόρασης βρέθηκε χθες σε θεατρική παράσταση και στο φουαγιέ του θεάτρου συζητούσε με διάσημη επίσης φίλη της influencer αν μπορεί να πουλήσει τις vintage -10ετίας- ακριβές επώνυμες τσάντες της, τις οποίες δεν χρειάζεται πια. Όπως είπε η ίδια, πρόκειται για πολύ ξεχωριστά κομμάτια, τα οποία είναι σχεδόν αφόρετα… αφού ζήτημα είναι να έχει κρατήσει αυτές τις τσάντες σε μια ή δυο εξόδους της.

Η συμβουλή της φίλης της ήταν να της προωθήσει σε κάποιο bazaar, ωστόσο το γεγονός ότι η αξία τους έχει πέσει από τη στιγμή που δεν είναι καινούριες δεν της άρεσε καθόλου. Η παρουσιάστρια μάλιστα φαίνεται να είπε πως έχει κάποιες τσάντες που μπορεί να τις έχει αγοράσει 2.000 και 3.000 ευρώ και όπως είναι λογικό δεν προτίθεται να τις πουλήσει για 500 ευρώ που πιθανότατα να είναι τώρα η αξία τους. Παρόλα αυτά, το γνωστό κορίτσι, αν και αρχικά σκεφτόταν σοβαρά να «ξεφορτωθεί» τις ακριβές τσάντες της… φάνηκε να δειλιάζει τελικά.

 

 

Read More

And More