Γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ αγνοείται – Ο πατέρας της ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή της

Μια δυσάρεστη είδηση έχει ταράξει τον κόσμο του Χόλιγουντ, με την ηθοποιό Misty Upham να αγνοείται εδώ και έξι μέρες. Η ηθοποιός που υποδύθηκε την οικονόμο στην ταινία “Αύγουστος” (August: Osage County) με την Meryl Streep έχει να δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες.
Ο πατέρας της ήταν αυτός που ανησύχησε με την απουσία της και ειδοποίησε την Παρασκευή τις Αρχές για την εξαφάνισή της. Τελευταία φορά που την είδαν ήταν την Κυριακή όταν έφυγε από το διαμέρισμα στην περιοχή Auburn, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Seattle.
Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έλαβε μία κλήση για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο διαμέρισμα, είδαν πως εκείνη είχε πακετάρει λίγα πράγματα και είχε ήδη φύγει. Έτσι, η ηθοποιός έμοιαζε να έχει φύγει με δική της ελεύθερη βούληση, καθώς δεν υπάρχουν ύποπτοι ή στοιχεία για την εξαφάνισή της.

Ωστόσο, μην έχοντας επικοινωνήσει εδώ και έξι μέρες με κάποιο φίλο ή συγγενή της, οι γονείς της επικαλούμενοι και την ασταθή ψυχική της κατάσταση ανησύχησαν ιδιαίτερα και ζήτησαν από τις αρχές να δηλώσουν την εξαφάνισή της, ώστε να γίνει έρευνα και να βρεθεί η κόρη τους.
Η αστυνομία κατά το παρελθόν είχε ανταποκριθεί σε 4 κλήσεις για απόπειρα αυτοκτονίας από το ίδιο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς της 32χρονης ηθοποιού είπαν στις αρχές ότι η κόρη τους έπαιρνε φάρμακα για θέματα ψυχικής υγείας.

Read More

And More