Γνωστή κυρία της showbiz αποκαλύπτει: “Γυρνάω το κεφάλι όταν βλέπω τη Φαίη Σκορδά”

Το βράδυ της Δευτέρας, πολλές κυρίες της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να δώσουν το παρών σε μια εκδήλωση ομορφιάς και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα γνωστής εταιρείας. Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν! Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στη Βουκουρεστίου ήταν και η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί και απάντησε χωρίς δισταγμό σε όλα τα ερωτήματά τους.

Ένα από αυτά ήταν και το ακόλουθο: “Ποια κοσμική κυρία μπορεί να έχεις δει και να έχεις γυρίσει το κεφάλι;” με εκείνη να ρωτάει: “Θες να το πω;” και τελικά να αναφέρει το όνομα της Φαίης Σκορδά. “Πάμε παρακάτω”, δήλωσε αμήχανα ενώ κοίταζε τη δημοσιογράφο του ANT1 και κατέληξε:  “Φεύγει αυτό το κανάλι, πάμε στα άλλα!”.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα χρόνο η Εύη Βατίδου είχε εκνευριστεί με την Φαίη Σκορδά και την ομάδα του Πρωινού, όταν είχε βγει στον αέρα της πρωινής εκπομπής, προκειμένου να σχολιάσει όσα είχε γράψει στο προφίλ της για τον Νίκο Μουτσινά με αφορμή τον έντονο σχολιασμό του για εκείνη, όμως οι τόνοι ανέβηκαν και από ότι φαίνεται οι σχέσεις των δυο τους δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί.

Δες το βίντεο:

Η Εύη Βατίδου δε μασάει τα λόγια της!

Read More

And More