Γνωστό μοντέλο συνελήφθη για πορνεία!

Γνωστό μοντέλο συνελήφθη για πορνεία! | tlife.gr

Τηλεοπτικό μοντέλο συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, να εκδίδεται μέσω διαδικτύου.

Η 26χρονη «Μιλένα» από τη Σερβία, με το ελληνικό ψευδώνυμο, σύμφωνα με την αστυνομία, εκδιδόταν μαζί με άλλες γυναίκες μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, το οποίο είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα escortnews.eu στο διαδίκτυο φωτογραφίες των γυναικών μαζί με προσωπικά τους στοιχεία και προσφερόμενες υπηρεσίες.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν σε αριθμούς τηλεφώνου που υπήρχαν στην ιστοσελίδα και έκλεισαν ραντεβού με την «Μιλένα» ή «Μίνα», το βράδυ της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας αντί 250 ευρώ. Η 26χρονη συνελήφθη μέσα στο δωμάτιο, όταν παρέλαβε τα χρήματα και άρχισε να γδύνεται.

Σχεδόν ταυτόχρονα σε άλλο δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας, συνέλαβαν μια 36χρονη από τη Ρωσία, η οποία μέσω άλλης ιστοσελίδας συμμετείχε σε παγκόσμιες ερωτικέ περιοδείες. Οι αστυνομικοί έκλεισαν το ερωτικό ραντεβού μέσω φόρμας, e-mail αντί 250 ευρώ και συνέλαβαν την γυναίκα όταν παρέλαβε τα χρήματα και άρχισε να «ζεσταίνεται».

Αστυνομικοί του τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής, από την άλλη, μέσω τηλεφωνικής αγγελίας σε απογευματινή εφημερίδα έκλεισαν ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο του Χαϊδαρίου με μια γυναίκα από την Αλβανία, η οποία συνελήφθη όταν παρέλαβε τα χρήματα, όπως και ένας ομοεθνής τη που την είχε μεταφέρει στο ερωτικό ραντεβού.

READ more