Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται τον Ιούνιο και το αποκάλυψε μέσα από τα social media!

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ήθελε το αγαπημένο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Περίπου δύο μήνες μετά εκείνη επιβεβαιώνει δημόσια το ευχάριστο γεγονός ανακοινώνοντας μάλιστα και τον μήνα που θα παντρευτούν. Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο, τον διεθνή ποδοσφαιριστή που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα σε ομάδα της Βρέμης, και την Μιρκέτα Βιδάλη, η οποία είναι σχεδιάστρια ρούχων.

Το ζευγάρι είναι έξι χρόνια μαζί και όπως αποκάλυψε η Μιρκέτα μέσα από το youtube channel της, τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να παντρευτούν. Η σχέση τους έχει περάσει από διάφορες φάσεις, όμως τίποτα δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Αυτή την περίοδο εκείνος μένει στην Γερμανία, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του είναι εκεί, ενώ εκείνη πηγαινοέρχεται προσπαθώντας πάντα να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στο πλευρό του αγαπημένου της.

Οι δυο τους είναι full in love και μολονότι έχουν δώσει προτεραιότητα στη δουλειά τους πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους η δημιουργία οικογένειας με την απόκτηση παιδιών.

Read More

And More